11 Topp Restauranter i Altea, Albir og Alfaz del Pi

Det finnes mye god mat i Spania, og her er det restauranter fra alle verdensdeler. Hvis du virkelig vil gi dine smakssanser noe stort er dette noe for deg, for nå tar vi for oss gode restauranter i Altea, Albir og Alfaz del Pi som er verdt et besøk. Enten du skal ut med kunder, på date med din kjære eller bare har lyst på en rå matopplevelse, kan ikke disse stedene slå feil.

Har du tips om gode restauranter som burde blitt tatt med i denne oversikten over gode restauranter i området Altea, Albir og Alfaz del Pi, ber vi deg om å bruke kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook. Tusen takk for hjelpen.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

#1 Restaurant Casa Vital Altea

Restaurant Casa Vital Altea
Oppdagelsestrang og eventyrlyst førte den unge skolelæreren Åge Folkestad til sydligere trakter. Med fem barstoler startet eventyret i det som i dag er Alteas mest kulturelle restaurant. Her holder de vinsmakinger, utstillinger, konserter, og hver kveld danses det flamenco mellom bordene. Den blide Ålesunderen fant sitt paradis i Altea. Hele fasaden, og den er ikke liten, er vendt ut mot Middelhavet med panorama utsikt fra Calpeklippen til Albir og Benidorm. Les mer om Casa Vital

Casa Vital Altea
Adresse: La Calle Salamanca, 11
Altea, Alicante
Telefon: +34 965 840 936
Internett: www.casavital.com

#2 Restaurant La Table Altéa

Restaurant La Table Altéa
Restaurant La Table Altea tilbyr en reise til Frankrike, med en blanding av smaker fra Middelhavet , alt i en moderne, komfortabel og elegant atmosfære. Eierne ble forelsket i byen Altea, etter å ha jobbet i noen av de beste restaurantene i London, Frankrike og Sveits, bestemte de seg for å åpne sin egen plass i Altea.

La Table Restaurant Altéa
Adresse: Carrer Sant Pere 43,
03590 Altéa , Spania
Telefon : +34 663 894 603 / +34 965 840 169
Internett : www.latablealtea.com

#3 Restaurant Saltea Altéa

Restaurant Saltea Altea
Restauranten Saltea ligger i Altea, og er et moderne sted i kjent jazz stil. Denne restauranten kombinerer en godt balansert presentasjon av utsøkte retter fra Spania og middelhavet. Denne restauranten er en flott møteplass, og har en stor terrasse med utsikt over den flotte havnen. Du vil finne fersk fisk og sjømat fra bukta, og restauranten har et godt utvalg av viner i alle klasser.

Restaurant Saltea Altéa
Adresse: Puerto Deportivo Luis Campomanes
03599 Altéa , SPANIA
Phone : +34 966 888 528
Web site :www.saltearestaurante.com#4 Restaurant Oustau Altéa

Restaurant Oustau Altéa
Restaurant Oustau Altea ligger i gamlebyen, i et hus som er mer enn 200 år gammelt. Denne restauranten tilbyr gourmetretter på høyden med de største kjente franske restaurantene. En reise til sentrum av Frankrike, rikelig med smak og kompetanse. Vinkartet inneholder kun viner av god kvalitet, og for oss er det en av de beste restaurantene i Altea og Alicante regionen.

Oustau Restaurant Altea
Adresse: Calle Mayor, 5
03590 Altéa , SPANIA
Telefon : +34 965 842 078
Internett: www.oustau.com

#5 Restaurant Sabor Albir Altea

Restaurant Sabor Albir Altea
Restaurant Sabor Albir Altea har en førsteklasses beliggenhet i Altea. Restaurant Sabor et sted som perfekt kombinerer god mat, og en hyggelig atmosfære. Restauranten tilbyr en internasjonal meny laget med ferske råvarer. De har også et stort utvalg av gode viner.

Restaurant Sabor Albir Altéa
Adresse: Avenida del Puerto 22
03590 Altéa, SPANIA
Telefon : +34 965 843 274
Internett: www.restaurantesabor.com

#6 Restaurant Le Code Albir

Restaurant Le Code Albir
Le CODE Restaurant Albir er fast bestemt på å kombinere de beste tradisjonene i klassisk fransk matlaging med en individuell tilnærming til service og gjestfrihet. Restauranten ligger på randen av Altéa mot Albir, i front mot havet. En imponerende utsikt venter på deg her. Le CODE Restaurant Albir tilbyr en meny fra det beste av fransk mat, fra det tradisjonelle til det mer moderne.

Le Code Restaurant Albir
Adresse: Edificio Sol
Playa Cap Blanch 20 Bajo
03590 Altéa, SPANIA
Telefon : +34 965 013 098
Internett : www.lecode.es

#7 Restaurant Sarita Albir

Restaurant Sarita Albir
Restaurant Sarita Albir tilbyr autentisk indisk mat, og er noe av det bedre i Alicante provinsen. Denne restauranten er forfriskende og stilig med levende farger av sateng og silke sari. Du liker sannsynligvis også uteserveringen som er omgitt av blomster. La deg friste av smaker fra India, og test ut restaurant Saritas i Albir.

Restaurant Sarita Albir
Adresse: Avenida el Albir 11
03581 El Albir – Alfaz del Pi, SPANIA
Telefon: +34 966 864 394
Internett: www.saritaindianrestaurant.com

#8 Restaurant Le Monde Albir

Le Monde Albir
Robert Johansen fra Ålesund har 25 års erfaring fra restaurantbransjen og har jobbet ved noen verdens beste spisesteder. Etter 13 år i Torrevieja har sunnmøringen nå åpnet restauranten Le Monde i Albir, kun få meter fra strandpromenaden Paseo de las Estrellas. Anbefales!

Restaurant Le Monde
Adresse: Carrer Juan Sebastian Bach 17
03581 Albir, Valenciana, SPANIA
Telefon: +34 636 736 836

#9 Restaurant El Jardín Alfaz del Pi

Restaurant El Jardín Alfaz del Pi
Restaurant El JARDIN i Alfaz del Pi tilbyr skandinaviske og internasjonale retter. Om sommer får du en grillbuffé tilberedt på terrassen med levende musikk. Denne restauranten har en fantastisk atmosfære for hele familien, det den har også en lekeplass for barn.

El Jardín Restaurant L Alfas Del pi
Adresse: Helecho, 1 (Urbanizacion Foya Blanca)
03580 Alfas del Pi, SPAIN
Telefon: +34 966 814 233
Internett: www.el-jardin-restaurant.com

#10 Restaurant Oriental Garden Alfaz del Pi

Restaurant Oriental Garden Alfaz del Pi
Restaurant Oriental Garden i L’Alfas del Pi er definitivt en restaurant du ikke bør gå glipp av. Innredningen er enkel, men kvaliteten er overlegen. Denne restauranten tilbyr en variert meny med asiatiske retter til en meget hyggelig pris. Oriental Garden asiatiske restaurant er kjent for sin moderne tolkning av klassiske orientalske retter og bruker kun ferske ingredienser. Dette er et tempel for thailandske og vietnamesiske retter.

Oriental Garden Restaurant L’Alfaz Del Pi
Adresse: Av. Pais Valencia, 25
03580 Alfaz del Pi, SPANIA
Telefon : +34 965 887 356

#11 Restaurant Zero Zero Altea

Restaurant zero zero altea
Restaurant Zero Zero ligger ved stranden Playa del Albir, og er en nydelig møteplass for alle anledninger du kan tenke på. Restauranten er moderne og klassisk, og du er velkommen seks dager i uken for en kopp kaffe med et deilig stykke eplepai, en sandwich, panini, en stor lunsj, eller en deilig middag med gode viner. Her finner du alt, og utsikten er helt fantastisk.

Zero Zero Altea
Adresse: Carretera del Albir, 21
03590 Altea SPANIA
Telefon: (+34) 966 880 763
Internett: www.zerozeroaltea.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.