11 Topp Hotell på Gran Canaria

Topp hotell på Gran Canaria. Planlegger du en ferie til Gran Canaria i Spania? Den vakre øya Gran Canaria har mye å tilby turister og et vell av steder å besøke. Enten du er med din kjære, i en gruppe av venner eller på en familie ferie, er du sikker på å finne det du leter etter for å gjøre din ferieopplevelse minneverdig og spennende, og ikke minst avslappende. Se de beste hotellene på Gran Canaria som bestemmes ut i fra vurderinger av reisende som deg og meg.

11 beste hotellene på Gran Canaria

Varm sol, cocktails på stranden, surfing og clubbing – en ferie på Gran Canaria er som en endeløs sommer, uansett tid på året du besøker. La oss hjelpe deg med å finne de beste hotellene på Gran Canaria. Har du tips til andre gode hoteller på Gran Canaria som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, kan du bruke kommentarfeltet nederst eller kommentere på Facebook.

1. Hotel Bohemia Suites & Spa *****

Hotel Bohemia Suites Gran Canaria
Bohemia Suites & Spa Hotel er et 5-stjerners hotell som ligger i Playa del Inglés, og har en misunnelsesverdig beliggenhet, bare 500 meter fra sandstrendene. Dette luksushotellet i den sørlige delen av Kanariøyene er sentralt plassert, det ligger i et semi-boligområde, bare 35 minutter fra Las Palmas flyplass.
I hotellets spa kan du nyte luksuriøse behandlinger før du går inn i velværeområdet eller trener på treningsstudioet. Hotellet har en egen hage, et utendørs svømmebasseng og en poolbar som oppfordrer avslapning. I 8. etasje finner du hotellets restaurant og kan oppleve en 360º utsikt over fjellene, sanddyner og hav, mens du nyter deilige delikatesser. Rommene på hotellet Bohemia Suites & Spa har møblerte balkonger og det moderne interiøret er designet av Pia Schmid.

Beliggenhet Hotel Bohemia Suites & Spa
Adresse: Avenida Estados Unidos 2, 35100 Maspalomas, Spania
Nettsted: bohemia-grancanaria.com

2. Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort *****

Hotell Sheraton Gran Canaria
Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort er et 5-stjerners hotell på Gran Canaria. Dette luksushotellet er omgitt av en fantastisk natur, og ligger i den sørlige delen av øya. Det er golfbaner innen rekkevidde, og strender i nærheten. Maspalomas er den nærmeste byen. Gran Canaria lufthavn ligger en kort kjøretur unna. Hotellets sju bassenger og stranden i nærheten oppmuntrer absolutt til hvile og avslapning, mens hotellets velværesenter tilbyr en rekke fasiliteter og behandlinger. Du kan trene på treningssenteret eller nyte yoga, pilates eller aquaerobic. Rommene på Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort er romslige og rolige. Balkonger og terrasser tilbyr vidstrakt utsikt, mens innsiden tilbyr moderne fasiliteter. Når natten faller på kan gjestene nyte cocktails og deilig mat på hotellets restauranter og barer.

Beliggenhet Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort
Adresse: Swing – 35100 Maspalomas, Spania
Nettsted: www.sheratongrancanaria.com

3. Hotel Rural Hacienda del Buen Suceso ****

Hotell Rural Hacienda del Buen Suceso Gran Canaria
La Hacienda del Buen Suceso er et luksushotell på Gran Canaria på Kanariøyene, en 15-minutters kjøretur fra Las Palmas. Den nærmeste stranden er 5 km unna, mens srandpromenadene på Las Palmas ligger 15 minutter unna med bil. Hotellbygget ble etablert i 1572, og dette 4-stjerners hotellet var en gang en kolonial plantasje. Det anbefales å prøve den lokale maten i den utmerkede hotellrestauranten. Hotel La Hacienda del Buen Suceso har bare 18 rom, som kombinerer originale detaljer med moderne fasiliteter. Skrånende tretak, loft og himmelsenger venter gjestene i romantiske omgivelser. For de som søker etter den ultimate avslappings ferien, er hotellets svømmebasseng oppvarmet hele året, og det er et treningsstudio og treningsområde med jacuzzi og tyrkisk bad.

Beliggenhet Hotel Rural Hacienda del Buen Suceso
Adresse: Arucas en Bañaderos, 1km – 35400 Arucas – Spania
Nettsted: www.haciendabuensuceso.com

4. Marina Suites ****

Hotel Marina Suite Gran Canaria
Marina Suites som ligger i småbåthavnen i Puerto Rico har totalt 216 romslige suiter og har en privilegert utsikt over Atlanterhavet. Sandstrender er bare 300 meter unna, og sentrum kan nås ved å gå 10 minutter. Hotellet tilbyr i tillegg tilbyr transport til flyplassen, som ligger 50 km unna. Suitene på hotellet har god plass, en stilig stue og åpen kjøkkenløsning. Overdådig kulinariske herligheter kan nytes på hotellets restaurant, hvor kokken, Ángel Palacios, skaper et bredt utvalg av internasjonale retter for enhver gane. Panoramautsikt over Atlanterhavet kan også nytes i hotellets basseng, eller på solnedgang terrassen. Ethvert opphold på suites vil tillate deg å unnslippe den monotone hverdagen og nyte lykke og velvære. Hotellets spa tilbyr også en rolig, avslappende fristed. Du kan ta en dukkert i ett av de to boblebad, eller nyte en luksuriøs massasje. Aktive gjester kan spille golf på en av hotellets baner eller nyte en turveg før du tar en delfin eller hvalsafari utflukt.

Beliggenhet Marina Suites
Adresse: Calle Juan Diaz Rodriguez 10, 35130 Puerto Rico – Spania
Nettsted: www.marinagrancanaria.com

5. Roca Negra Hotel & Spa ****

Hotel Roca Negra & Spa Gran Canaria
Roca Negra er et 4-stjerners hotell i Agaete på Gran Canaria. Dette hotellet med spa ligger bra til for å utforske øya, som ligger i fiskelandsbyen Agaete. Det er en rekke fritidsaktiviteter i nærheten, inkludert golf og vannsport, og gjestene kan besøke stranden Sardinia de Galdar og fyrtårnet. Gran Canaria lufthavn ligger omtrent en time unna, og det er en transporttjeneste tilgjengelig. Hotellets glitrende svømmebasseng inviterer gjester til å ta en dukkert eller slappe av på en skyggefull solseng. Unn deg et deilig måltid på en av hotellets 2 fristende restauranter, eller opplev solnedgangen med en cocktail og live bakgrunnsmusikk.

Beliggenhet Roca Negra Hotel & Spa
Adresse: Avenida Alfredo Kraus 42, 35480 Agaete – Spania
Nettsted: www.hotelrocanegragrancanaria.com

6. Barceló Margaritas ****

Hotel Barcelo Margaritas Gran Canaria
Hotellet ligger i Playa del Inglés, det viktigste turist sentrum av øya Gran Canaria. Dette symbolske hotellet har et bredt spekter av tjenester og fasiliteter. Hotellet har 2 svømmebasseng for voksne og 2 for barn, en 12 000 m² tropisk hage, en skjønnhetssalong, underholdningsprogrammer for voksne og barn, og lekeplass og golfbaner i nærheten. Med Barceló All Inclusive-programmet vil nyte god mat, et utvalg av drikkevarer og snacks, og gratis transport til stranden og sanddynene i Maspalomas, pluss all underholdning og fasilitetene på hotellet. Barceló Margaritas hotellet er perfekt for familier og par som ønsker et komplett ferie hotell og som ønsker å nyte god underholdning, både dag og natt. Hotellet er også svært gode forbindelser til det offentlige transportnettverket. Flyplassen ligger 30 km fra hotellet, og hovedstaden Las Palmas, er 60 km unna.

Beliggenhet Barcelo Margaritas
Adresse: Avenida Gran Canaria 40, 35100 Playa del Inglés – Spania
Nettsted: www.barcelo.com

7. Seaside Palm Beach *****

Hotel Seaside Palm Beach Gran Canaria
Seaside Palm Beach ligger 100 m fra Gran Canaria Maspalomas-stranden, og tilbyr et lagunebasseng, et spa og tropiske hager. Alle de elegante rommene har en møblert balkong og gratis Wi-Fi.
Hotellets fargerike retro interiør er designet av Alberto Pinto. Alle de moderne, klimatiserte rommene er innredet i en av 4 forskjellige farger. Alle rommene har satellitt-TV og minibar. Aktiviteter som yoga, tennis og vannaerobic er tilgjengelig helt gratis. Spaet har badstuer, et oppvarmet saltvanns boblebad og et oppvarmet saltvannsbasseng. I vintersesongen kan gjestene velge å spise i Palm Beach gourmetrestaurant eller i italienske Trattoria, eller nyte et buffé måltid ute på terrassen. Komplekset har også en bar ved bassenget og cocktailsalong. Seaside Palm Beach ligger ved sanddynene i Maspalomas mindre enn 3 km fra Maspalomas Golf Course. Den livlige sentrum av Playa del Inglés ligger 4 km unna.

Beliggenhet Seaside Palm Beach
Adresse: Avenida del Oasis, s / n, 35100 Maspalomas, Spania
Nettsted: www.hotel-palm-beach.co.uk/

8. Seaside Grand Hotel Residencia – Gran Lujo *****

Hotel Seaside Grand Residencia Gran Lujo Gran Canaria
Dette luksuriøse komplekset ligger i tropiske hager 400 meter fra Gran Canarias sanddyner i Maspalomas. De Spanske villaene i ekte kolonistil har egen balkong eller terrasse, og det er et gratis spa og et oppvarmet utendørsbasseng. Villaene på Seaside Grand Hotel Residencia er innredet av den franske interiørdesigneren Alberto Pinto. De har moderne fasiliteter som satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Restauranten serverer kanariske og internasjonale retter. Den har en utendørs terrasse med utsikt over den frodige hager og fjell. Det er en snackbar ved bassenget og en pianobar. Gjestene har gratis tilgang til en tennisbane og andre fasiliteter på Hotel Seaside Palm Beach, 200 m unna, og Meloneras golfbane ligger 2 km fra hotellet. Det er også en DVD-bibliotek med filmer i forskjellige språk.

Beliggenhet Seaside Grand Hotel Residencia
Adresse: Avenida del Oasis, 32, 35100 Maspalomas, España
Nettside: www.grand-hotel-residencia.es/

9. Radisson Blu Resort Gran Canaria *****

Hotel Radisson Blu Resort Gran Canaria
Radisson Blu Resort Gran Canaria tilbyr innkvartering med store balkonger og utsikt over havet, og har 2 utendørsbassenger, hvorav ett er et saltvannsbasseng og 2 barnebassenger. Feriestedet ligger bare 50 meter fra strendene Aquamarina og Patalavaca, og tilbyr et spa. Tak-restauranten har spektakulær utsikt over havet og serverer lokale og internasjonale retter. Det er også en egen bassengbar og en utendørs lobby bar med flott utsikt over havet. Spaet har boblebad, badstue og tyrkisk bad, og det tilbyr massasje og en rekke skjønnhetsbehandlinger. Det er også et treningsstudio, tennisbaner og andre idrettsbaner på stedet. Alle de romslige, klimatiserte rommene og suitene på Radisson Blu Resort Gran Canaria har moderne innredning. Det er en sittegruppe med satellitt-TV, gratis Wi-Fi og bad med badekåpe og tøfler. Hotellet ligger i Arguineguin, mindre enn 3 km fra Puerto Rico. Gran Canaria lufthavn ligger en 30-minutters kjøretur unna.

Beliggenhet Radison Blu Resort Gran Canaria
Adresse: Barranco de la Verga, s / n, 35120 La Playa de Arguineguín, Spania
Nettsted: www.radissonblu.com

10. Hotel Cordial Mogán Playa ****

Hotel Cordial Mogán Playa Gran Canaria
Cordial Mogan Playa Hotel er et stort kompleks bygget i samme stil som en kanarisk landsby. Tropiske hager, og tilbyr 2 utendørsbasseng, og et spa. Hotellet har en lys og tiltalende innredning. Rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler. Los Guayres à la carte-restauranten serverer en rekke tradisjonelle, kanariske retter og buffet retter tilbys i restaurant Tamarona. Det er også 2 bassengbarer, en bar og en terrasse. Spaet på Cordial Playa Mogan har boblebad og badstue. Det finnes en rekke behandlinger som tilbys, inkludert innpakning, massasje og aromaterapi. Anlegget dekker et areal på hele 48 000 kvadratmeter.

Beliggenhet Hotel Cordial Mogan Playa
Adresse: Avenida los Marrero, 2, 35138 Puerto de Mogán, Spania
Nettsted: www.cordialcanarias.com

11. IFA Faro Hotel ****

Hotel Ifa Faro Gran Canaria
Hotellet ligger like ved et fyrtårn som gir den sitt navn, har utsikt over havet, og ligger bare noen få skritt unna den sørlige delen av Maspalomas stranden. Dette 4-stjerners hotellet som ble renovert i 2005 og 2006, er oversvømmet av dagslys og har et funksjonelt og urbant interiør og innredning. Det er et bassengområde med solsenger ideelt for en avslappende dag, og det er også en egen nudist terrasse. Like ved er det 3, 18-hulls golfbaner, hvor golfere kan nyte sin sport 365 dager i året og dra nytte av spesielle tjenester hotellet stiller til rådighet. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken, både i hovedrestauranten og i à la carte-restauranten vil du finne et høyt nivå av kvalitet og service.

Beliggenhet IFA Faro Hotel
Adresse: Plaza De Colón, 1, 35100 Maspalomas, Spania
Nettsted: www.lopesan.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.