11 Topp Hotell på Costa Blanca

Topp hotell på Costa Blanca kysten i Spania. Costa Blanca eller den hvite kysten som den kalles, er en av Spanias mest populære turistmål. Kysten er populær som aldri før blant oss nordmenn og Costa Blanca har en feiret og rik historie, og det er mange interessante steder i hele regionen. Se de beste hotellene på Costa Blanca bestemt etter vurderinger av reisende som deg.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

De 11 beste hotellene på Costa Blanca

1. Barceló Asia Gardens & Thai Spa *****

Hotell Barceló Asia Gardens Thai Spa
Få kjendis behandling med førsteklasses service på Barceló Asia Gardens & Thai Spa. En av våre toppvalg i Finestrat. Dette imponerende hotellet ligger tett opp motSierra Cortina-fjellene, med praktfull utsikt over Costa Blanca. Hotellet er omgitt av furuskog, og har 7 utendørsbassenger og et imponerende SPA. Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa har stilfulle rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Designet er inspirert av Bali, og kimono og tøfler er inkludert. Spaet er utstyrt med et oppvarmet innendørsbasseng og boblebad, og det finnes også et treningssenter. Barna kan delta i hotellets egen pirat barneklubb. Hotellets 4 restauranter inkluderer bufférestauranten Udaipur og en à la carte-asiatisk restaurant. Det er også en Middelhavs og en internasjonal restaurant, samt 3 karakteristiske barer. Alicante flyplass ligger 30 minutters kjøring fra hotellet, og Levante-stranden ligger 2 km unna.

Kontakt Barceló Asia Gardens & Thai Spa
Adresse: Rotonda del Fuego. Tierra Mítica, 03509 Finestrat, Spania
Nettside: www.asiagardens.es

2. The Level at Melia Villaitana – Adults Only *****

The Level at Melia Villaitana
The Level at Melia Villaitana er kun for voksne og har utsikt over Gran Bahía Bay. Hotellet er bygget i samme stil som en middelhavslandsby, med utendørsbassenger og en kunstig strand. Hotellet har et spa med termiske bassenger og behandlingsrom. Det er også et treningsstudio, 2 tennisbaner og 6 paddle tennisbaner. Romslige rom har en walk-in garderobe og egen balkong eller terrasse. The Level at Melia Villaitana tilbyr et stort antall restauranter, barer og kafeer. Gjestene kan nyte grillmat ved bassenget eller spise på terrassen. Hotellet ligger 4 km fra Benidorm, og det er lett veiforbindelse til Terra Mítica, Terra Natura og andre temaparker på Costa Blanca. Alicante flyplass ligger 50 km unna, og Valencia lufthavn ligger 134 km unna.

Kontakt The Level at Melia Villaitana
Adresse: Avenida Eduardo Alcalde Zaplana, 7, 03502 Benidorm, Spania
Nettsted: www.melia.com3. Melia Villaitana *****

Hotell Melia Villaitana Benidorm
Hotell Melia Villaitana er en av de beste hotellene i Benidorm, og tilbyr et luksuriøst spa, utendørsbassenger og en kunstig strand. Tett på 2 golfbaner designet av Jack Nicklaus, og har flott utsikt over Gran Bahía Bay. Melia Villaitana er designet i form av en tradisjonell middelhavslandsby. Hvert av de store, klimatiserte rommene har egen balkong eller terrasse. De har også satellitt-TV og eget bad med hårføner. Villaitana velværesenter har et treningsstudio, badstue og vannkrets med termalbad. En rekke skjønnhets- og velværebehandlinger er også tilgjengelig. Anlegget har sin egen tennis og paddle baner, lekeplass for barn over 5 år og en klubb. Villaitana Hotel har en rekke restauranter og en snackbar.

Kontakt Melia Villaitana
Adresse: Avenida Eduardo Alcalde Zaplana, 7, 03502 Benidorm, Spania
Nettsted: www.melia.com

4. Hospes Amerigo *****

Hotell Hospes Amerigo Alicante
En av våre toppvalg i Alicante. Med vakker utsikt over katedralen i Alicante og Santa Barbara-slottet, kostnadsfritt spa på taket av Hospes Amerigo. Her finner du en badstue, basseng og treningsstudio. Rommene har gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Dette elegante designhotellet ligger i en 19. århundre dominikanske klosteret i Alicantes gamleby, 300 meter fra Postiguet-stranden. Hospes Amerigo er innenfor 50 m fra katedralen og Alicante rådhus. De stilige rommene på Hospes Amerigo har stor takhøyde og store vinduer. Alle rommene har DVD-spiller, og noen har abstrakte silkemalerier. Hotellets lobbybar El Bistro de Amérigo tilbyr tapas og småretter. Om sommeren kan gjestene nyte utsikten fra baren på taket, som ligger ved siden av utendørsbassenget.

Kontakt Hospes Amerigo
Adresse: Rafael Altamira, 7, 03002 Alicante, Spania
Nettsted: www.hospes.com

5. SH Villa Gadea *****

Hotel SH Villa Gadea
Dette elegante hotellet ligger like utenfor Altea, og tilbyr utsikt over sjøen og lagunebassengene. Hotellet har 4 restauranter, et treningssenter og et omfattende spa med isgrotte og boblebad. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Rommene på SH Villa Gadea har flatskjerm-TV med satellittkanaler, massasjebadekar og egen putemeny. Villa Gadea Altea tilbyr også et utvalg av massasjer, wraps og behandlinger. SH Villa Gadea Kitsume Restaurant serverer japansk mat. Lokale måltider er tilgjengelig på restauranten Miramar. Det er også en bufférestaurant, en lobbybar med levende musikk og en sommer grill-terrasse med havutsikt. Halvpensjon pakkene inkluderer frokost og middag.

Kontakt SH Villa Gadea
Adresse: Partida Villa Gadea, 03590 Altea, Spania
Nettsted: www.hotel-villa-gadea.com

6. Hotel la Finca Golf & Spa Resort *****

Hotel La Finca Golf Spa Resort
La Finca Golf Resort ligger på Costa Blanca, 40 minutters kjøring fra Alicante og Murcia flyplassen. Hotellet tilbyr rom med balkong og regndusj. Alle rommene på Hotel La Finca Golf & Spa Resort har utsikt over golfbanen eller bassenget. De er utstyrt med en flatskjerm-TV, aircondition og eget bad med hårføner. Hotellet har et spa med boblebad, badstue, utendørs svømmebasseng og en rekke behandlinger. Det er også en golfskole, tennisbaner, paddle baner og et treningssenter. La Finca Golf serverer kreative retter fra Middelhavet. Det er også en bassengbar hage og en bar-kafé som har en terrasse med flott utsikt. Hotellet har også en nattklubb, Suite Lounge Club. Strendene i Guardamar del Segura og Torrevieja ligger rundt 15 minutter fra La Finca med bil. Hotellet har lett tilgang til motorveien AP-7.

Kontakt Hotel la Finca Golf & Spa Resort
Adresse: Carretera Algorfa – Los Montesinos Km 3, 03169 Algorfa, Spania
Nettsted: www.lafincagolfresort.com

7. Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa *****

Denia Marriott La Sella Golf Resort Spa
Denia Marriott Resort ligger innenfor La Sella Golf Course og har et basseng med solsenger og palmer. De luksuriøse rommene har marmorbad og gratis Wi-Fi. Alle rommene på Denia Marriott har klassisk innredning og aircondition. Alle boenhetene har satellitt-TV og telefon. Noen av rommene har også en balkong eller terrasse med utsikt over parken eller golfbanen. Spaet på Marriott har badstuer, tyrkisk bad og et utendørs boblebad. Behandlinger som tilbys inkluderer ansiktsbehandlinger, massasje og wraps. Hotellet ligger i naturparken Montgó og ligger bare 15 minutters kjøring fra Denia og strendene. The Brasserie Montgó serverer tradisjonelle middelhavsretter, og har også en utendørs terrasse. Gjestene kan nyte en drink eller en matbit i baren ved bassenget, lobbybaren eller jazzbaren.

Kontakt Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa
Adresse: Alqueria de Ferrando, s / n, 03749 Denia, Spania
Nettsted: www.lasellagolfresort.com

8. SHA Wellness Clinic *****

SHA Wellness Clinic Albir
SHA Wellness Clinic er et luksuriøst spa med utsikt over Costa Blanca-kysten. Her tilbys et innendørs og utendørs svømmebasseng, et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter, samt moderne og elegante suiter. SHA har 80 behandlingsrom, som spesialiserer seg på anti-aldring, vekttap, skjønnhet og detox behandlinger. Den kombinerer vestlige og orientalske avslappnings metoder. Det utendørs evighetsbasseng har en foss og tilbyr en spektakulær utsikt. Eiendommen har og en paddle tennisbane. De romslige rommene på SHA Wellness Clinic har en minimalistisk svart og hvit innredning. De har alle en egen terrasse og gratis internettilgang, samt en TV med en DVD-spiller. Hotellets SHAMADI Restaurant tilbyr helsekost og arrangerer matlagingskurs. Det er en terrasse med utsikt over Altea-bukten og en pianobar. SHA er lett tilgjengelig fra motorveien AP7, som går langs Spanias middelhavskyst. Området er populært for vannsport og ridning. Valencia er 1,5 timer med bil og Alicante ligger 40 minutters kjøring unna.

Kontakt SHA Wellness Clinic
Adresse: fVerderol, 5, 03581 Albir, Spania
Nettsted: shawellnessclinic.com

9. Hotel Boutique Villa Venecia *****

Hotell Boutique Villa Venecia
Ligger ved siden av Levante-stranden i gamlebyen i Benidorm. Villa Venecia Hotel Boutique har en terrasse med boblebad og spektakulær havutsikt. Rommene har flatskjerm-TV, boblebad og gratis Wi-Fi. Alle de elegante rommene på Villa Venecia Benidorm tilbyr panoramautsikt over havet og byen. Rommene har designermøbler, en Nespresso kaffemaskin og et utvalg av puter og madrasser. Llum del Mar restaurant The Villa Venecia serverer kreative middelhavsretter. El Mirador viser lokale råvarer og fine viner fra hele landet. Hotellet har også en stilfull bar med en terrasse ved strandpromenaden. Hotellets lille spa har badstue, treningsstudio og tyrkisk bad, mens massasje er tilgjengelig på forespørsel. Dette er våre gjesters favoritt del av Benidorm, ifølge uavhengige vurderinger.

Kontakt Hotel Boutique Villa Venecia
Adresse: Plaza San Jaime, 1, 03500 Benidorm, Spania
Nettsted: www.hotelvillavenecia.com

10. Hotel Servigroup Montiboli *****

Hotell Servigroup Montiboli Villajoyosa
Et luksushotell i Villajoyosa, i Alicante provinsen, med utmerkede fasiliteter, renovert i 2010 og ligger imponerende til på klippekanten omgitt av Middelhavet, to strender (en av dem naturiststrand) og vakre hager. Hotellet er bygget i 1968, og anleggene en har typisk Arab – Levantine-stil, med uregelmessige former og variable høyder, tårn og minareter. Hotellet puster fortrolighet fra første øyeblikk. Dens ansatte vet hvordan de skal tilby gjestene en topp kvalitet, tett og vennlig. Gjestene kan sette pris på personlige behandlinger i en ideell setting for å slappe av og revitalisere og nyte et avslappende opphold og velvære med kropps- og ansiktsbehandlinger basert på de beste avant-garde teknikker. Spaet omfatter dampbad, boblebad, fotbad og et rekreasjons basseng med ulike installasjoner.

Kontakt Hotel Servigroup Montiboli
Adresse: Partida Montiboli S / N, E-03570 Villajoyosa (Alicante), Spania
Nettside: www.montiboli.es

11. Parador de Jávea ****

Hotel Parador i Javea
Sitt i eksotiske hager rett ved Middelhavets strender. Hotell Parador har et fantastisk utendørsbasseng og flotte restauranter. Nyt solrike ettermiddager i de sjarmerende hagene på Parador Jávea. Hotel Parador`s romslige rom er innredet i en frisk og moderne stil, og noen har balkong med utsikt over havet. Jávea Parador restaurant er et utmerket sted å prøve typiske risretter, fersk fisk og middelhavsstil oppskrifter. Restaurantens terrasse er et fantastisk sted å nyte utsikten mens du spiser med venner. Om sommeren kan du kjøle deg ned i utendørsbassenget, som du ser på vrangen over den vakre bukten i Javea.

Kontakt Hotel Parador de Jávea
Adresse: Avenida Mediterraneo, 233, 03730 Jávea, Spania
Nettside: www.parador.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.