10 Topp Restauranter på Gran Canaria

Topp Restauranter på Gran Canaria. På en øy som har blitt påvirket av tre kontinenter, og selv har et utallige klimasoner, er det ikke annet å forvente enn at matkulturen på Gran Canaria er bredt sammensatt. Fisken er selvsagt en viktig ressurs, sammen med øyas egne landbruksprodukter innen korn, grønnsaker og kjøtt. Gran Canaria’s egen «cuisine» lever side om side med mer internasjonale restauranter, men du må kanskje til de mindre landsbyene for å oppleve den på sitt mest genuine. Her kommer 10 Topp Restauranter på Gran Canaria.

1. Restaurant El Novillo Precoz Gran Canaria

Restaurant El Novillo Precoz Gran Canaria
Latin-Amerika har hatt sin del av innflytelse på kanarisk matkultur, så hvorfor ikke prøve en rendyrket restaurant fra Uruguay? Her er det kjøtt i lange baner og i de fleste formater, deilig tilberedt i sentrum av Las Palmas.

El Novillo Precoz
Adresse: Calle Portugal 9,
Las Palmas, Gran Canaria
Tlf. +34 928 221 659

2. Restaurant La Toja Gran Canaria

Restaurant La Toja Gran Canaria
En bedre restaurant i Playa Del Ingles, med en internasjonal og kanarisk meny. Både fisk og sjømat er av god klasse, og prisene er relativt lave etter internasjonal standard.

La Toja
Adresse: Avenida Tirajan,
Playa Del Ingles, Gran Canaria
Tlf. +34 928 761 196

3. Restaurant Tagoror Gran Canaria

Restaurant Tagoror Gran Canaria
Midt på øya, i vulkaniske huler på Montaña de las Tierras, kan du få servert god regional mat til greie priser. Lokalene er en severdighet i seg selv.

Tagoror
Adresse: Montana las Tierras
21, Ingenio, Aguimes, Gran Canaria
Tlf. +34 928 172 013
www.restaurante-tagoror.com

4. Restaurant La Taberna Timanfaya Gran Canaria

Restaurant La Taberna Timanfaya Gran Canaria
Denne koselige familiedrevne restauranten med svært internasjonal meny finner du i Puerto Rico. Trivelig betjening og god stemning.

La Taberna Timanfaya
Adresse: Avenida de Veneguera
s/n, Puerto Rico, Gran Canaria
Tlf. +34 928 725 453
www.lataberna.cc

5. Restaurant Taste Mesón Gran Canaria

Restaurant Taste Meson Gran Canaria
Taste Mesón har et spennende konsept, og passer utmerket for dem som vil ha noe annerledes i Arguineguin, Gran Canaria! Her vil du finne internasjonal mat av høy kvalitet, og restauranten har et bredt utvalg av gode viner. Prøv forskjellige retter og del med hverandre eller lag din egen meny. Kjøkkensjefen har erfaring fra topprestauranter i Europa, og sammen med sitt personale forbereder de fersk smakfull mat fra bunnen av og bruker alltid ingredienser fra lokale leverandører. Anbefales!

Taste Mesón
Adresse: Paseo des las Marañuelas 1, 35210 Arguineguin, Gran Canaria
Tlf: +34 694 442 030
Nettside: www.Tastemeson.com

6. Restaurant Sakura Gran Canaria

Restaurant Sakura Gran Canaria
Er du ute etter en pause fra kanarisk mat, kan du prøve deg på japansk sushi. Denne kjeden finner du både i Playa Del Ingles og i Las Palmas, og de serverer deilig sushi basert på friske råvarer.

Sakura
Adresse: Sakura I C/
Néstor de la Torre, 29 Las Palmas, Gran Canaria
Av. Tirajana, Edif. Excelsior
4. L-17, Playa del Inglés
Tlf. +34 928 248 221, +34 928 765 527 (Playa Del Ingles)

7. Restaurant Cofradia de Pescadores Gran Canaria

Restaurant Cofradia de Pescadores Gran Canaria
Det finnes flere av fiskernes «egne» restauranter på Gran Canaria, som bærer navn som Cofradia de los Pescadores. Her er sjømaten gjerne litt billigere, superfersk og servert i enkle omgivelser. I Arguineguin finner du den mest kjente.

Cofradia de Pescadores
Adresse: Muelle Pesquero de Arguineguin, Gran Canaria
Tlf. +34 928 150 963

8. Fusion Restaurant and Loungebar

Fusion Restaurant and Loungebar Gran Canaria
Med et vennlig internationalt personale, et nydelig interiør, og en diger solrik terrasse er Fusion en favoritt blant fastboende og tilreisende. Menyen har noe for alle, fra Thaimat til saftige burgere. Presentasjonen av maten er utmerket. Fusion er på Calle Alonso Quesada som er noen få minutters gange fra stranden Arguineguín.

Fusion Restaurant and Loungebar
Adresse: CALLE ALONSO QUESADA, NO13, ARGUINEGUIN, 35120, GRAN CANARIA.
Tlf:+34 928 185 662
Nettside: www.fusionrestaurantandloungebar.com

9. Restaurant Pizzeria Ciao

Restaurand Pizzeria Ciao Gran Canaria
Det er passende at Ciao er Cárdenas Eiendomsmegler ansattes favoritt italiensk restaurant: Beliggenheten på fjellet med utsikt over stranden og havnen er spektakulær. Enten du sitter på terrassen eller i restauranten får du en panormaic utsikt over havet. Ciao’s italiensk mat og pizza er god og servicen er alltid rask og vennlig. Det perfekte stedet for en lunsj eller en romantisk middag. Du finner Ciao Pizzaria mellom Calle la Lajilla og havet.

Pizzeria Ciao
Adresse: Calle La Lajilla, s/n,35120 Arguineguín,Las Palmas,Spania
Tlf: +34 928 73 61 07
Nettside: www.restaurantepizzeriaciao.es

10. Restaurant Los Canarios 1

Restaurant Los Canarios1 gran-canaria
Søster restaurant av den berømte Guantanamo i Tauro og Acaymo i Mogán, og en fast Arguineguín favoritt blant lokalbefolkningen og besøkende. Biffene er fantastiske. Bestill med måte som da Los Canarios 1 serverer digre posjoner. Los Canarios 1 er på Calle Princesa Guayarmina bak Arguineguín Shopping Senter.

Los Canarios 1
Adresse: Calle Princesa Guayarmina, 24, 35120, Las Palmas
Tlf: +34 928 150 667
Leave a Reply

Your email address will not be published.