10 Topp Nudiststrender på Gran Canaria

Nudister elsker Gran Canaria fordi de finner nudiststrender der for enhver smak. Her er vår liste over de beste stedene får å få brunfarge over hele kroppen på Gran Canaria. En nyttig guide til 10 topp nudiststrender på Gran Canaria. All informasjon du trenger for å finne, og nyte dem.

Det er helt lovlig å være naken på en strand i Spania, og det er fint å gå naken på en rolig bit av kysten hvis det er ingen andre rundt. Det er en grunnleggende regel, ikke ta klærne av tett opp til husbebyggelse eller restauranter, og ta signalene fra de rundt deg. Les mer om 5 regler for nakenhet på strendene i Spania

De beste nudiststrendene på Gran Canaria

Her tar vi for oss de beste nudiststrendene på Gran Canaria. Alt fra små private viker uten store folkemengder, til store lange sandstrender med det meste av fasiliteter. Les også om 15 Topp Strender på Gran Canaria

#1 Nudiststrand Maspalomas Gran Canaria

Nudiststrand Maspalomas Gran Canaria
På Maspalomasstranden finner du verdens travleste nudistområde, og er et av verdens største feriemål for nudister. Naken området på stranden er i den østre enden der de største sanddynene møter havet. Det er aktivitetssentre rundt stranden, og små kiosker hvor mange nudister foretrekker å leie solsenger istedet for å sitte på sanden. Den homofile nudistområdet er ved kiosken med det store regnbueflagget. Naturisme på Maspalomas er langt mer sosialt enn på en vanlig nakenstrand. Folk klynger seg i grupper og snakker sammen. Hvis du heller vil ha mer plass rundt deg, så velg heller en annen nudiststrand hvor det ikke er så mye folk.

#2 Nudiststrand Playa del Inglés Gran Canaria

Nudiststrand Playa del Ingles Gran Canaria
Vestenden av Playa del Inglés, hvor den møter med Maspalomas stranden er nudistområdet.

#3 Nudiststrand Montaña de Arena Gran Canaria

Nudiststrand Montaña de Arena Gran Canaria
Nudiststranden Montaña de Arena ligger sør på Gran Canaria, og ligger ved foten av en gigantisk sanddyne like vest for Pasito Blanco havnen. Det har lenge vært en lokalt nudist sted, men har blitt mer populært blant turister som ønsker naturisme utenfor Maspalomas og store folkemengder. Stranden ligger en kort spasertur fra GC 500 veien (den har en bussholdeplass). I dag er sporet fra Las Carpinteras stranden borte, så du må gå til den østre enden av sanddynen for å komme ned til vannet. Når du kommer til toppen av sanddynen, se etter stien som viser deg den enkleste måten å komme seg ned.

#4 Nudiststrand Guayedra Gran Canaria

Nudiststranden Guayedra Gran Canaria
Guayedra stranden ligger nord-vest for Gran Canaria , og er en av øyas mest uberørte steder. Beliggende utenfor GC-200, som forbinder havnen i Agaete med det sentrale jordbruksområdet fra La Aldea til San Nicolás, man kommer ikke lenger hvis man reiser med bil eller buss enn hit. Her ligger stranden i bunnen av en ravine, noe som begrenser antallet besøkende betraktelig, men øker muligheten for de som faktisk kommer hit, til å la tøyet ligge igjen i sanden. Stranden er en blanding av sand og steinstrand, og sjøen ved Guayedra kan være tøff med sterke bølger så ta det med ro når du svømmer.

#5 Nudiststrand Guigui Gran Canaria

Nudiststrand Guigui Gran Canaria
Dette er faktisk to separate strender (Guguy Chico og Guguy Grande), også kjent som Guigui, og dette er et av de mest isolerte områdene på øya, og er kun tilgjengelig med båt fra nærliggende La Aldea de San Nicolás eller det enda fjernere Puerto de Mogan. Du kan ikke komme til å tilbringe mye tid på sand, men i det minste vil du se det.
For en ekte Guigui erfaring, ta fottur fra landsbyen Tasartico til stranden (av GC 200 veien). Det er en vakker spasertur som tar et par timer.

#6 Nudiststrand Medio Almud Gran Canaria

Nudiststrand Medio Almud Gran Canaria
Medio Almud en rolig og skjermet nudiststrand populær blant lokale nudister på sør-vest Gran Canaria. Det er en blanding av sand og småstein, og man ser sjelden mer enn et dusin folk på hverdager. Medio Almud er mellom Tauro og Taurito. Stranden har en asfaltert vei helt ned til stranden, men den er sperret av. Parker heller eller gå av bussen ved bussholdeplassen, og gå ned til stranden. Som ved alle lokale nudiststrendene på Gran Canaria, hold kamerabruk til et minimum.

#7 Nudiststrand Tiritaña Gran Canaria

Hvis du vil ha en Guigui opplevelse uten lang tur, så er Tiritaña stedet. Det er en kort tur ned fra veien og er nesten alltid øde. Stranden for det meste småstein, men har flere sandflekker som blir synlig ved lavvann. Ta med vann og forsyninger.

#8 Nudiststrand Aguadulce Gran Canaria

Nudiststrand Aguadulce Gran Canaria
Aguadulce stranden på Gran Canaria er den fineste nudistplassen øst på Gran Canaria. Aguadulce stranden er populær blant lokalbefolkningen, og sjelden treffer man turister der. Nudister befinner seg på den østlige enden av den lille klippen som er et skjermet sted. Parker på Tufia og gå nordover fra parkeringsplassen for å komme til stranden. Det er bare 100 meter ned bakken.

#9 Nudiststrand El Confital Gran Canaria

Nudiststran El Confital Gran Canaria
El Confital stranden nord for Las Palmas, er den mest uberørte stranden på nordsiden av byen, og er den eneste nord på Gran Canaria som vender mot sør. Dette gir en flott utsikt over øya og over Teide vulkanen samt flotte solnedganger. El Confital er kanskje ikke så veldig avsidesliggende som man skulle tro, men straks man kommer ned på stranden føles det riktig nok sånn. Sett kursen østover mot Las Palmas’ Paseo de las Canteras, og følg skiltingen forbi La Puntilla og videre inn i det pulserende nabolaget rundt La Isleta. Ønsker du et opphold av mer privat karakter, anbefales det å besøke stranden på en vanlig ukedag, da stranden tiltrekker seg mange surfere i helgene. Med en av Europas beste surfebølger og et nudist område på vestsiden av strandpromenaden, er El Confital byens beste chillout sted. I løpet av uken El Confi, som er kjent for lokalbefolkningen, er det nesten tomt, men det fylles opp i helgene, spesielt hvis bølgen er gode.

#10 Nudiststrand Pasito Bea Gran Canaria

Pasito Bea ligger like vest for Pasito Blanco marina. Stranden er bare 100 meter lang, men er bred. Sanden varierer mellom golden og vulkansk avhengig av tidevann og lyset, men vannet her er nesten alltid klart, og har en nydelig turkis farge. Naturisme er fint på Pasito Bea, men den er også populær blant lokalbefolkningen som holder sine badebukser på.

Andre nudiststrender på Gran Canaria

Andre nudiststrender på Gran Canaria inkluderer Llano de los Militares like øst for Arguineguín, og de eksterne strenden sør vest ved Veneguera, Tasarte og Tasartico.

Leave a Reply

Your email address will not be published.