WE LOVE SUNDAYS – ALBIR RUNDT

Mer enn 800 besøkte det 200 år gamle fyret i Albir torsdag 8. desember i fjor. Kampanjen “We love Sundays” ser ut til å ha fungert.

Tekst: Bente Puig

I oktober i fjor iverksatte Alfaz del Pi kommune en kampanje for å oppfordre folk til å bruke Albir mer på fritiden, og dette ser ut til å ha gitt resultater. Bare torsdagen 8. desember, som er en spansk helligdag, besøkte 800 personer det nyoppussede fyret i Albir.

Leiebil Albir – Garantert billigst

I fyret kan man lese dets historie siden opprinnelsen i 1863, historiske minner som hvordan det for eksempel ikke hadde innfartsåre før i 1963, og oppslag om miljøet i Sierra Helada naturområde.

Kampanjen “We love Sundays” har fastsatt en turistrute som starter på fyret, går ned til Frax bygget med sine utstillinger av forskjellige slag, over gaten til Villa Romanas romerske utgravninger, som for øvrig er Valenciaregionens eneste utendørs museum, tilbake til stranden for forfriskninger og for å lade batteriene før en storslagen avslutning på søndagen med marked på den store kommunale plassen i hovedgaten avenida del Albir.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler