Vueling satser på Norge

Det spanske lavprisselskapet Vueling sat-ser for fullt på Norge fra og med mai i år. Selskapet vil starte flyvninger mellom Barcelona, Oslo og Bergen i tillegg til som-merruten mellom Barcelona og Stavanger.

Tekst: Bente Puig

Men dette er bare begynnelsen, melder sel-skapet som i fjor ble kåret til verdens beste lavpris flyselskap. – Det er stor sannsynlighet for at neste rute blir Alicante-Oslo, uttaler selskapets rutedirektør Javier Suares til Aftenposten og understreker at de satser på å vokse stort i Norge.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Det norske lavprisselskapet Norwegian ser på nyheten som positivt. – Vi er tilhengere av konkurranse, så lenge det foregår på like premisser, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen som mener det er en naturlig utvikling at stadig flere utenlandske aktører vil forsøke å spise seg inn på det norske rutenettet.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler