VPO boligene i Alfaz ferdige til nyttår

De tolv første VPO leilighetene skal stå ferdige ved utgangen av året, meddelte ordfører i Alfaz del pi Vicente Arqués under befaringen på byggeplassen for to uker siden. Dette er første gang på tredve år at Alfaz del Pi bygger disse kommunalt vernede boligene.

Tekst: Bente Puig

Prosjektet består av to faser, der de første tolv vil overrekkes sine rettmessige eiere ved utgangen av året. Andre fase bestående av 44 boliger skal stå ferdige til neste sommer. Boligene bygges i urbanisasjonen Alfaz del Sol, like ved den norske klubben. leilighetene er på 70 kvadratmeter og har solcellepaneler for lys og vann.

Prisen på leilighetene er 70.000 euro. For å få kjøpt en slik bolig må man oppfylle visse kriterier når det gjelder blant annet lønnsinntekt og alder. Tilslaget blir tildelt den enkelte via offisiell trekning i kommunen.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler