Vil innføre formueskatt i Spania

Generalsekretaeren i PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, foreslår tiltak for å unngå skattesvindel, blant annet strengere lover og flere skatteinspektører. «Det er mange som leter etter smutthull hver gang det kommer en ny skattelov», sier Rubalcaba.

Tekst: Bente Puig

Han foreslår også å innføre formueskatt. «De som har mest, tjener mer og arver mer, og bør derfor bidra mer», sier Rubalcaba om forslaget som han omtaler som modig, men også helt nødvendig for et velfungerende samfunn.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Skattesatsene for små- og mellomstore bedrifter er også et tema som PSOE vil se nærmere på, ifølge Rubalcaba: «da det er et paradoks at småbedriftene blir «straffet» med samme avgifter som store multinasjonale bedrifter».
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler