Våraksjon Krisehjelp på Costa Blanca

Før jul kom en gruppe nordmenn sammen under ledelse av Past President fra Kiwanis Sverre Fortun. Felles ønske var at man ville forsøke å gjøre noe med nøden i nærområdet på Costa Blanca.

Tekst: Bente Puig

Arbeidsgruppen bestod av folk fra Kiwanis, Den Norske Skolen CB, Den Norske Klubben CB, Callosa-aksjonen med flere, og støttes dessuten av bl.a den spanske Frivilligsentralen i Alfaz, Costatrimmen og VinoGastro (begge innunder DNKCB). 12 bøsser ble da satt ut der nordmenn ferdes, og med norske kroner fra konto i Norge og euro fra disse bøssene, resulterte juleaksjonen i hele 6.450.- euro totalt. Behovet for støtte øker, da arbeidsledigheten rammer hele 5 millioner innbyggere i Spania. Derfor er det satt igang en våraksjon som kalles “Våraksjon 2013 – Krisehjelp Costa Blanca”.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

20 merkede bøsser står rundt omkring, og norsk og spansk bankkonto tar imot bidrag i denne Våraksjon 2013. Alt som kommer inn deles i 3 like deler som før, og går til: 1. Callosa-aksjonen, 2. Den spanske Frivilligsentralen, Alfaz, og 3. Emaùs. Våraksjon 2013 – Krisehjelp Costa Blanca:

Norsk konto: «Spania-hjelp 1204.69.82000». Spansk konto: «IBAN ES31 2100 4453 8107 0009 8171 – Bic (swift) CAIXESBBXXX, Kiwanis Club L’Alfas del Pi». Innskuddene merkes “Vårkampanje”.

For de som bor eller oppholder seg i Norge kan nevnes at Flyttespesialisten, som holder til i Horten, tar gratis med seg klær, sko (gode!), leker og idrettsutstyr nedover når de har ledig kapasitet! Det er nok av barn, ungdom og voksne her i Spania som kan bruke det, og vi fordeler så langt og så godt vi kan. Kontakt Jørn hos «Flyttespesialisten» i Bankløkka 13 i Horten. Jørn har norsk mobiltelefonnummer: 982 82 501, eller kontakt ham over mail: jorn@htsped.no om dere har utstyr som spanjoler vil bli glade for.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler