Vannforsyningen sikret

Til tross for en svært tørr vinter, er vannreservoarene i Marina Baixa fulle i motsetning til mange andre steder i Spania, som har all grunn til å frykte sommeren.

Tekst: Tom Bjørnø

Amadorio og Guadalest er derimot så godt som fulle, det vil si i forhold til hva de har tillatelse til, og regnværet som kom 20. mars, førte bare til at man måtte slippe ut vannet. Selv om det ikke skulle komme mer regn dette eller neste år, er likevel den lokale vannfosyningen sikret, i følge vannverket.

På grunn av sikkerheten får man ikke lov til å fylle opp til kanten av demningen. Som eksempel får Amadorio lov til å romme 14,24 kubikkhektometer, selv om kapasiteten er 16 kubikkhektometer.Denne artikkelen er tidligere publisert på nettsidene til Aktuelt Spania i 2012.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler