Vaktkontor for utlendinger i Alfaz del Pi

Inneriksdepartementet og rådhuset i Alfaz del Pi har igangsatt en plan, Plan SATE, for utlendingers trygghet og sikkerhet med et vaktkontor i Albir, noen meter fra stranden.

Tekst: Bente Puig

I samme kontor som Guardia Civil, ved de romerkse utgravningene, kan utlendinger i sommermånedene, henvende seg med
ting de lurer på, og få hjelp på sitt eget språk da det vil være tolk ved kontoret i perioden 8.00 til 14.00 hver dag.

– Det er viktig at folk vet om tilbudet, der innenriksdepartementet og rådhuset arbeider for utlendingers trygghet og sikkerhet i Spania, uttalte ordfører Vicente Arques i Alfaz del Pi. Ved dette kontoret kan man få hjelp for eksempel dersom uhellet skulle være ute og man trenger hjelp til offentlige papirer, sperring av kredittkort, kontakt med ambassade eller konsulat.

Leiebil Alfaz del Pi – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler