Utøvere fra Finestrat høyt opp i fjelløpet GR Extreme 2012

Teresa Nimes fra Finestrat havnet på en tiendeplass i fjelløpet GR Extrem 2012, der 280 atleter deltok lørdag 14. januar.

Tekst: Bente Puig

Løpet er 93 kilometer langt, og går fra Puçol til Andilla på fjellruten GR10. Ti timer, 28 minutter og 3 sekunder brukte Nimes, og gikk forbi fl ere av de beste mannlige utøverne. Nimes tilhører The Runnign Team Lafuma, og er en kjent fjelløp-utøver internasjonalt.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

José Tomás Sellés Santamaría, også fra Finestrat, tok tredjeplass i sin veteran-klasse. Han havnet da på en 22. plass med sine 11 timer, 20 minutter og 11 sekunder.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler