Tupperware suksess i hele verden

Ingen husholdning uten TupperWare. De smarte oppbevaringsboksene er å finne i de tusen hjem i Spania, Norge, ja, nesten hele verden. Innretningen er hele 62 år gammel.

TEKST: BENTE PUIG

El Tupper, som man sier i Spania, hadde sin spede begynnelse allerede i 1946. Opprinnelsen til de praktiske boksene var et malingsspann opp ned. Den tyske kjemikeren Earl Elias Tupper satte lokket på et malingsspann og snudde spannet på hodet. Han hadde sett metoden brukt før, og forundret seg over at malingen ikke rant ut.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Ut fra dette viderutviklet han metoden, og gjorde patent på de første plastikkboksene for oppbevaring av mat. Han kallte dem TupperWare. De første som fikk ta i bruk Tupper Ware boksene var amerikanske husmødre. Maten fikk lengre holdbarhet uten å miste smak. TupperWare ble en stor suksess i USA. Produktet ble lansert i resten av den vestlige verden.

I 1966 kom TupperWare på det spanske markedet, og ble en like revolusjonerende nyhet som i resten av verden. I dag går alle oppbevaringsbokser under fellesbetegnelsen «Tupper» (spansk uttale: tapper).

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler