Torrevieja gir en million til skoletransport

Ordfører Eduardo Dolón har vedtatt å gi 944.392 euro i tilskudd til alle AMPA-foreninger (foreldreforeninger) i Torrevieja æremerket skoletransport.

Tekst: Bente Puig

Ordføreren har dermed holdt ett av sine valgløfter når det gjelder barn og skole. Ordføreren lover også at rådhuset vil innføre hjelp til å betale transporten for familier med økonomiske problemer. Dette vil gjelde enslige foreldre, storfamilier, fysisk funksjonshemning, arbeidsledighet og inntektsnivå under et visst minimum. For de familiene som ikke oppfyller krav til hjelp, tilbyr busselskapet 10% søskenrabatt.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler