Teknologi – Skotelefon – Gamle mobiltelefoner får nytt liv…….

En underavdeling av Telefonica i England gir gamle mobiltelefoner nytt liv.

Tekst: Bente Puig

«Recycle» er en engelsk filial av det spanske telefonselskapet Telefonica. Filialen har basert seg på utvikling av nye bruksmetoder for gamle mobiltelefoner i samarbeide med det engelske selskapet «O2» som gir kundene opptil 300 euro i innbytte for sin gamle telefon. En av oppfinnelsene er skotelefonen «Walkie Talkie» til 2900 euro. Med en gammel Nokia eller LG i sålen, merker brukeren en vibrasjon i skoen når telefonen ringer. Det er nå en skulle tro at samtalen kobles direkte til en «mygg» i håret, eller til et apparat i lommen. Nei, det er nå brukeren tar av seg skoen og bruker den som, nettopp: mobiltelefon!

Oppfinneren Sean Miles har funnet en måte å gi gamle mobiltelefoner nytt liv, og et latterlig innslag i hverdagen. – Jeg har selv brukt skoene når jeg har vært på byen med kamerater, og den har alltid blitt et morsomt samtaleemne, sier Miles.

I tillegg til å være et morsomt innslag i hverdagen, har meningen med telefonen vært å sette fokus på gjenvinning. O2 og Recycle jobber med å ut-vikle flere produkter med de gamle telefonene.


Trenger du leiebil? Garantert billigstCashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler