Syv av ti ecuatorianere vil hjem

Ecuadors industriminister Verónica Sión presenterte i Madrid ordninger tilrettelagt for at ecuatorianere bosatt i Spania kan flytte tilbake til sitt hjemland, og umiddelbart bli integrert i arbeidslivet og sosiale ordninger.

Tekst: Bente Puig

Hjemflytterne vil også enkelt kunne få kreditt og hjelp til å starte egen forretning. 7 av 10 ecuatorianere i Spania ønsker å reise hjem. Dette viser resultatet av en spørreundersøkelse blant 400 ecuatorianere i Madrid, Barcelona og Murcia der de fikk spørsmål om planer for de neste fem årene.

Industriministeren etterlyste også spansk ekspertise innen helsevesenet og vitenskapelige fag, da det er stor etterspørsel etter ekspertise i Ecuador. Landet er i vekst og har nå en arbeidsledighet på 4,6%. Ministeren ønsker også spanske investorer velkommen og understreker at det finnes mange muligheter innen telekommunikasjon, byggebransjen og jordbruk.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler