Superfredag på Sjømannskirken

Vi er ikke proffe, men proppfulle av sjarm, sier damene i Frustrerte Turnfruer og inviterer til mini-cabareten En reise i Melodi Grand Prix» på Sjømannskirken fredag 24. mai. Med på laget har de kirkens egen Casanova, som velger å være anonym fram til forestillingen.

Tekst/Foto: Costanytt

Damene har selv laget tekst, kostymer og koreografi til forestillingen, hvor folk kan få nikke gjenkjennende til norske GP-vinnerlåter fra 70-, 80- og 90-tallet. Frustrerte Turnfruer består av 13 mer eller mindre frustrerte – men mest fornøyde – mødre til elever ved den norske skolen i Benalmádena i Spania. De møtes hver uke til fysiske og kreative utskeielser og har blant annet deltatt på Sjømannskirkens julekonsert de siste årene. Nå er mye tid og energi lagt ned i Grand Prixforestillingen, som får premiere på kirkens Superfredag 24. mai.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Her opptrer også kirkens barn og unge med musikk og dans. – Dette blir nok årets show på kirken, ler damene og ønsker absolutt alle velkommen.

Program for Superfredag 24. mai
Kl. 16: Salg av taco og vafler fram til kl. 20.
Kl. 17: Liv og Røre opptrer
Kl. 18: Frustrerte Turnfruer: En reise i Melodi Grand Prix.»
Kl. 19: Dansegruppen Upstars, EC Singers, åpen mikrofon
Kl. 20: Sommerhilsen ved sjømannspresten.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler