Stygge fasader i Orihuela dekkes til med bannere

Orihuela kommune i Spania har funnet løsningen på stygge fasader i byen. De kles nå med reklame! Den første banneren ble hengt opp på Casa Racionalista midt under den polemiske konfrontasjonen mellom turistsjefen, Pedro Mancebo, som kom opp med ideen, og plan- og bygningssjefen Antonio Zapata, som er sterkt imot å tildekke fasadene med bannere.

Tekst: Bente Puig

Han mener at det ikke foreligger noen form for sikkerhetssjekk i forkant, og mener at fasadene ikke vil tåle den tunge
vekten av de store bannerne. Bannermetoden har spedt seg til flere steder i byen som er rik på arkitektur og historiske bygninger. Plan og bygningssjefen forhandler nå med lokale utbyggere for å sette i stand fasadene på de viktigste kulturbygningene i byen.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler