Spansk prinsesse mistenkt for millionbedrageri

Prinsesse Cristina av Spania er den yngste av det spanske kongeparets barn. Nå står hun i fare for å bli dratt med i en svindelaffære med 40 millioner kroner fra den spanske staten.

Tekst/Foto: Costanytt

Hovedpersonen i svindelen er prinsessens ektemann , eks håndballspiller Iñaki Urdangarín. Prinsessen er innkalt i avhør den 27 april. Da må hun forklare seg om sitt kjennskap til svindelen med spanske skattepenger.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Politiet sitter med en rekke e-mailer hvor prinsessen gir råd til sin mann om framgangsmåten for å skaffe pengene som kommer fra fond der hun sitter i bestyrelsen.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-post avis for Skandinavere på Costa Blanca.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler