Spanias forkjærlighet for bingo

Bingo er så populært i hele Spania og resten av verden at det er vanskelig å forestille seg at på et tidspunkt eksisterte ikke dette fantastisk morsomme, og til tider nervepirrende spillet!

Historien til bingo startet i Italia tilbake på 1500-tallet (lottolignende spill eksisterte i området rundt antikkens Roma fra rundt Jesu fødsel, og flere tusen år før dette i det gamle Kina). Gjennom århundrene som fulgte har spillet spredd seg til alle deler av Europa, inkludert Frankrike, Storbritannia og Spania.

Spillets natur
Spesifikke detaljer i bingo kan variere en hel del fra land til land rundt om i verden – et bingobrett kan se ganske annerledes ut i USA sammenlignet med hvordan det ser ut i Storbritannia, for eksempel – men den vanligste varianten som spilles i Spania går ut på at spilleren danner ”linjer” eller ”fulle hus” på et 15-ruters brett med 90 nummer i trekningen.

Hvem spiller?
Bingo har tradisjonelt vært et spill for den middelaldrende og den eldre befolkningen i Spania, men i senere år har den offentlige oppfatningen av spillet forandret seg dramatisk. Siden oppgangen i nettbingo på midten av forrige tiår, har voksne i alle aldre flokket seg til spillet som andunger i vannet, og nytt den tradisjonelle gleden ved å spille bingo i et lett tilgjengelig miljø og med en artig utforming på sider som online.bingo.com/no.

Nettbingo har hjulpet til med å bryte ned den urettferdige stereotypen av bingo som et spill for eldre, og har resultert i en spillergruppe med spillere i alle aldre som sammen deler gledene av spillet.

Hvorfor passer bingo så bra i Spania?
Mens vi spanjoler definitivt vet hvordan man jobber hardt når man må, liker vi for det meste å leve på ”fiesta-siesta” siden av livet, enn å bare gå gjennom ”metro-boulot-dodo”, som franskmennene sier! Vi er et fantastisk avslappet folkeferd i en verden oppsatt på å jobbe så hardt at man til slutt møter veggen, og dette gjør oss til perfekte bingospillere. Bingo handler om å slappe av og ha det moro med venner i en rolig atmosfære. Det er ingen store summer på spill slik som ved pokerbordet eller ruletthjulet. I stedet handler det om en liten innsats for å ha sjansen til å vinne en pen slant penger som virkelig kan lysne opp uken!

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler