Spaniaposten

Spaniaposten er en av de største skandinaviske avisene i Spania. Siden 2002 har Spaniaposten gitt ut gratisavisen med samme navn Spaniaposten. I tillegg har de et eget magasin som heter SpaniaJournalen, som hadde sin første utgivelse i 1987. Spaniaposten har sitt hovedkontor i Albir på Costa Blanca nord, vegg i vegg med eiendomsmegleren i NOTAR.

Avisen Spaniaposten satser på nasjonale og lokale nyheter for skandinaviere som bor fast i Spania, samt de som er i Spania på ferie. Med et opplag på mellom 10-16.000 eksemplarer pr utgave er Spaniaposten blant de største publikasjonene i Spania.

Leiebil Spania

Papirversjonen av Spaniaposten distribueres gratis fra Torrevieja til Calpe og ellers hvor nordmenn ferdes. I tillegg publiseres også avisen på internett i en komplett PDF-utgave.

Kontaktinformasjon Spaniaposten
Spaniaposten SL
Besøksadresse: Cuesta de las Narices 34, Altea
Postadresse: Apartado de Correos 199, 03590 Altea
Telefon: 966 882 561
Telefax: 966 882 591
Epost: post@spaniaposten.no
Internett: www.spaniaposten.no

Kjøpe eller selge bolig i Spania?
På boligportalen Allpropertiesspain.com kan du finne drømmeboligen du er på jakt etter i Spania. Portalen gir deg oversikt over hvilke boliger som er til salgs og utleie i hele Spania. Alle spanske boliger på et sted. Skal du selge bolig i Spania, kan du selge boligen privat eller gjennom en registrert eiendomsmegler. Sjekk selv på www.allpropertiesspain.com
Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler