Spania utleverer drapsdømt serber

Vladimir Milisavljervic, som er dømt til 35 års fengsel for medvirkning i drapet på den serbiske statsministeren Zoran Djindjic i 2003.

Tekst: Bente Puig

Mannen ble i fjor pågrepet av spansk politi i Valencia etter at han i 2007 in absentia ble dømt til 35 års fengsel for å ha vært med på planleggingen av drapet på Djundjic. Mannen var medlem av den såkalte Zemun-klanen som i flere år har vært mistenkt for å samarbeide med politiagenter lojale mot tidligere president Slobodan Milosevic.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Den provestlige Zoran Djindjic hadde lovet å bekjempe korrupsjon, mafiabander og lyssky virksomhet i politiet. Han ble skutt ned utenfor en regjeringsbygning i Beograd av Zvezdan Jovanovic, som hadde gjemt seg i en bygning på andre siden av gaten. Hans medsammensvorne Milisavljervic er nå utlevert fra Spania for å sone dommen i sitt hjemland Serbia.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler