Spania har Europas rimeligste bensin

En liter bensin koster nå 1,391 euro per liter. Det er første gang siden juli at bensinprisen har ligget under 1,40 euro.

Tekst: Bente Puig

Prisreduksjonen er en nedgang på 5,8% i oktober. Omlag 80% av bilparken i Spania har diesel-motorer. Prisnedgangen på diesel i oktober var 2,3%. Årsaken til prisnedgangen er nedgang i råolje-prisen. Et fat Brent koster nå 109,5 $, mens Texas-oljen Sweet Light koster 86,20 $ per fat. Spania har nå EU´s rimeligste bensinpriser. Gjennomsnittsprisen for bensin i EU er 1,609 €. Gjennomsnittspris på diesel er 1,506 €.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler