Sov godt med tilpassede madrasser

Grupo Lo Monaco bruker nyeste teknologi når de nå lanserer individuelt tilpassede madrasser. Et eget team har forsket på teknikker og materiale i en to års periode, og kan nå realisere produktserien som de kaller for ”posturtherapy”.

Tekst: Bente Puig

Madrassene blir individuelt tilpasset med utgangspunkt i hver enkelt persons morfologiske karakteristikker. Selv dobbeltmadrasser kan lages etter begges individuelle ønsker og behov.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Grupo lo Monaco er den første madrassprodusenten i Europa som har sitt eget forsker-team. 10% av omsetning på madrassene går til forskningen.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler