SMIL Flybuss i gang igjen for fullt

Etter nedleggelsen av SMIL flybuss har mange kunder savnet tilbudet. Flybuss-alternativet var viktig for mange, men volumet var for lite til at Smiltur ønsket eller hadde mulighet for å satse på denne typen tjeneste. Nå er de i gang med ny partner.

Tekst: Bente Puig

– Ja det varte ikke lenge før vi ble kontaktet av andre flyplasstransportører, smiler Kjartan Solvang-Nielsen. – Valget falt på BeniConnect som er mangeårig leverandør av flyplass-transport, og nå ruller busser igjen frem og tilbake til flyplassen. Kundene er veldig fornøyde så langt. Kan Solvang-Nielsen bekrefte. Når det gamle tilbudet ble nedlagt beskrev SMIL-ledelsen en lang periode med økonomiske bekymringer og tap som til slutt gikk på bekostning av Smils spesialområde, nemlig utfluktstilbudet. – Nå er vi ikke alene om tilbudet, BeniConnect har ekspressbusser som garanterer maks fire stopp til Albir og maks 6 stopp til Alfaz del Pi.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Vil du til Altea må du beregne maks 7 stopp, forklarer Solvang-Nielsen, – For oss er det viktig at kundene ikke blir kjørende rundt i det uendelige og at ting er forutsigbart. BeniConnect har all kundeoppfølging med engelskspråklig personale. Når man ankommer flyplassen blir man møtt av hyggelige mennesker nede i minus 2 hvor BeniConnect har sin stand, og Smil logoen er godt synlig. Der blir man henvist til sin buss. Ved hjemreisen får du en mail, eventuelt en sms, med beskjed om opphentingstidspunktet. SMIL BeniConnect har også døgnåpen vakttelefon med engelsktalende personale. – Vi er veldig glade for at vi fortsatt kan gi et godt tilbud og at det ikke går utover våre andre produkter, smiler Kjartan Solvang-Nielsen, – Nå kan vi fokusere på utflukter, bryllup, firma events og ikke minst langtidsleie i tiden fremover, mens flybussen går sin trauste gang med forhåpentligvis fornøyde og glade kunder.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler