Slottsansatte streiker i påsken

Fagforeningen CSI-F menlder streik blant sine medlemmer, som omfatter 500 ansatte i etaten som arbeider ved de kongelige slottene i Spania.

Tekst: Bente Puig

De streiker mot nedgang i lønnen og lengre arbeidsdager skjørtorsdag og langfredag i påsken. Blant anleggene som rammes er det kongelige slott i Madrid, Escorial-slottet i Madrid og mausoleet «El Valle de los Caidos» (de falnes dal) der General Franco ligger begravet.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Også ansatte ved Zarzuela-slottet, der kongefamilien bor, går ut i streik. Talsmann ved slottet melder dog at kongefamilien ikke vil bli berørt av streiken.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler