Skikkelig flause med Spanias Merke

Hva er det for merke som spanierne har på Brøstet? Det spanske våpenskjoldet er det iallfall ikke Det var de spanske avisene som kom opp med denne flausen: De Spanske fotballgutta går rundt med et fransk våpenskjold på Brøstet.

Tekst: K.J.Hermanrud

Det er så at de spanske spillerne skal bære Spanias våpenskjold fra det spanske kongehuset Bourbon. Men det finnes også et fransk Bourbon distrikt. De to våpenskjoldene fra spansk og fransk Bourbon likner hverandre litt, men like er de ikke.

Adidas har sydd draktene, tar på seg all skyld og lover bot og bedring. Men å endre det nå er ikke mulig. Det aller verste ville naturligvis være hvis Spania hadde vunnet EM og at de så hadde spilt La Marseillaise: Allons enfants de la patrie, le jour de gloire est arrivé!

Mange vil sikkert si at dette ikke spiller noen rolle, men nordmenn ville heller ikke like å gå med det islandske flagget, selv om det likner!Denne artikkelen er tidligere publisert av magasinet Aktuelt Spania i 2012.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler