Siste nytt i fra Spania

Skattevesenet advarer mot falsk e-post

Skattevesenet går nå ut og advarer mot en falsk e-post som sirkulerer. I e-posten heter det at mottakeren har penger tilgode på skatten, og bes vennlig om å oppgi kontonummer for overføring av beløpet, samt kredittkortnummer. skattevesenet melder at skjemaet som er vedlagt den falske e-mailen ligner veldig på skjemaer fra skatteetaten, men understreker at skatteetaten aldri ber om verken kontonummer eller kredittkortnummer for tilbakebetaling av skatt. Saken er nå under etterforskning.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Styringsrenten fortsetter å synke

Styringsrenten Euribor fortsetter å synke, og er nå på sitt laveste nivå noensinne. Med 0,549% er nå Euribor lavere enn EUs styringsrente på 0,75%. For ett år siden var Euribor på 2,004%, nesten fire ganger høere enn dagens nivå. For et gjennomsnitts lån på 150 000 euro over 25 år, har den månedlige raten gått ned med 101 euro siden januar i fjor. Buribor registrerte sitt høyeste nivå i juli 2008 med 5,393%, men siden den gang har renten bare gått nedover.

Tekst Bente Puig


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler