Simon & Garfunkel- en hyllest ..

Norges Korforbund og Erland Dalen ønsker alle velkommen til kor¬prosjektet ”En hyllest til Simon & Garfunkel”. Et¬ter sukssesn med ”Abba for Damer” er det nå klart for et nytt prosjekt¬kor. Nå har du sjansen til gjenhør med slage¬re som ”Bridge over troubled water”, ”Mrs. Robinson” og ”Sounds of Silence” med kor og profesjonelt band.

Tekst: Bente Puig

Bli med og syng slage¬re og kjente og kjære sanger av en av pophis¬toriens mest betyd¬ningsfulle duoer, Simon & Garfunkel. Koret er åpent for alle aldre, menn og kvinner og alle nasjoner.

Øvelser
Første øvelse er 16 17 & 18 november i Centro Social y Cultural i Albir. Der blir noter utlevert og sangerne får også øv¬ingsfiler. Neste øvelser i 18 19 og 20 januar i 2013. Konserter blir 2. mars i Casa Cultura i forbindelse med kor¬festivalen Canta Costa Blanca.

Helsefremkallende
Det er ikke krav at man har sunget i kor før, her blir det gitt opplæring og viktigs er at man har lyst til å synge. Denne gan¬gen kan også menn bli med og de oppfordres til å synge fordi de har meget godt av det. Det er forskning nå som forteller at det er helse-fremkallende å synge.

Sukess i Norge
”En hyllest til Simon & Garfunkel” har vært en sukess med flere hun¬dre sangere og enda flere publikummere på Sørlandet, Oslo, Hed¬mark og Oppland. Alle disse sangere i Norge er invitert ned til Spania for å være med på det internasjonale prosjekt¬koret på Costa Blanca.

Meld deg på
Intersserte sangere kan gå inn på kor. No og klikke seg inn på aktiv¬iteter for å melde seg på elektronisk. Alternativt kan man henvende seg til medmusikalsk ans¬varlig José Antoni Rubio og medarrangør Anne Lindberg for påmelding og spørsmål.

Kontaktinformasjon:
Jose Antonio Rubio : tobehappy4@yahoo.es Anne Lindberg anne@belmonte.no

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler