Salgsutstilling Casa El Castillo i Albiråsen

Det er niende året på rad at Inger Lise Myrstad arrangerer salgsutstilling i sitt hjem “Casa El Castillo” i Albiråsen. Her selges alt av håndverk og kunst, samt ekte spansk paella med drikke til.

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

Utstillingene ved Casa El Castillo er alltid veldig populære. I fjor var det ni utstillere og omlag 400 besøkende. I år blir det 10-12 utstillere.
– I tillegg til de faste utstillerne, som er med hvert år, kommer tre nye. Det er klesdesigner Mai Eckermann og glassdesigner Gerd Vigdis. I tillegg kommer den nye butikken Casa Lis med garn, strikkepinner og småsaker, sier Inger Lise Myrstad.

Leiebil Albir – Garantert billigst

Utstillingen foregår utendørs i den store hagen på “El Castillo”. Selv om det værmessig er ganske trygt på denne tiden, tar Inger Lise forbehold.
– Blir det regn utsettes utstillingen til søndagen etter, enkelt og greit.

Selv er Inger Lise keramiker på 41. året, noe hjemmet hennes bærer preg av. Her finnes keramikkgjenstander i alle former og fasonger. Fargesterke pyntegjenstander pryder alle ytterveggene, både på hovedhuset og på uthuset. Ved inngangsdøren henger fire par tresko.
– Disse, sier Inger Lise og peker på de to største treskoene, tilhørte han vi kjøpte huset av på 80-tallet. Jeg har latt dem henge til pynt, og så har jeg hengt opp flere etterhvert. Jeg pleier å olje dem hvert år, sier den hyggelige kunstnerinnen og griper etter boksen med emaljemaling. I en hage finnes alltid noe å gjøre og en smijernsport som skal males. Damen er i full sving med å legge siste hånden på verket, slik at alt er klart til utstillingen søndag 2. oktober.

Casa El Castillo ligger i Carrer Gafarro 11 i Albiråsen. Det enkleste er å kjøre veien mellom Benidorm og Albir, forbi Castillo Conde de Alfaz og oppover til venstre i rundkjøringen. Her kjører man forbi tennisbanen. Veien svinger så til venstre. Kjør rett frem, så kommer du rett på Casa el Castillo.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler