Ryanair beskyldes for usikre rutiner

Lavprisflyselskapet Ryanair har gått ut mot utsagnet til noen av sine egne piloter som uttalte på den nederlandske kanalen KRO at Ryanairs piloter må fly selv om de er syke og slitne for ikke å bli trukket i lønn.

Tekst: Bente Puig

De uttalte også at de blir presset til å fly med mindre drivstoff enn vanlig, noe som går utover sikkerheten. I en pressemelding fra Ryanair heter det at “I løpet av de siste syv dagene har 169 piloter meldt at de ikke kan fly, og fått innvilget fri. Vi har daglig 200 piloter beredt til å erstatte flyvere som ikke føler seg i form til å fly eller av andre grunner ikke kan fly”.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Det nederlandske flyverforbundet krevde for noen uker siden en nøye gjennomgang av Ryanairs rutiner. De nederlandske pilotene er ikke de eneste som har uttalt seg negativt om Ryanairs rutiner. Også det tyske flyverforbundet uttaler at Ryanair presser sine piloter til å spare på drivstoffet.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler