Presidenten i Spanias Automobil-forbund tatt for fyllekjøring

President Carlos García (72 år) viste positivt i promillekontroll i Zaragoza i oktober i fjor, og fikk førerkortet inndratt frem til juni i år.

Tekst: Bente Puig

– Alle feiler vi. Jeg kjører nesten aldri, men på bursdagen til søsteren min ble det en drink for mye, og jeg ble stoppet av lokalpolitiet. Når de stoppet meg hadde jeg høyere promille en tillatt, og jeg fikk førerkortet inndratt, uttalte presidenten til radiostasjonen COPE fredag 8. mars. Etter promillekontrollen ble det holdt en rask rettssak som resulterte i midlertidlig inndragelse av førerkortet.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Carlos García understreker at det var en enkel promillekontroll, og at det ikke skjedde noen ulykke. García er den eldste veteranen i alle Spanias forbund, og har vært president i Spanias Automobilforbund siden 1984 og blitt gjenvalgt hele 8 ganger.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler