Øy rimeligere enn leilighet

Å kjøpe en øy har tidligere vært et luksusbeteende eksklusivt for multimillionærer, men nå har også menigmann muligheten når eiendomsmeglere nå spesialiserer seg på denne type eiendommer.

Tekst: Bente Puig

Nå kan du få en liten øy for under 100.000 euro på solfylte steder som Panama, Hellas og Canada, et rimeligere alternativ til ferieleilighet i Spania.

I Panama kan du kjøpe den 3000 kvadratmeter store Gatun Island for 22.630 euro. Øyen ligger i Gatuninnsjøen i et tropisk naturområde med rik fauna, og kun noen minutter fra nærmeste by.

McGibbon Island i New Brunswick i Canada er til salgs for 26.300 euro, og ligger i nærheten av sportsområdet Hartt Island.

Man kan også kjøpe deler av en øy, for eksempel i Polynesia. Mavuva Island er på 16,8 hektar og er den i øygruppen på 43 som ikke er vernet. Her er 90 tomter til salgs for 57 000 til 97 000 euro avhengig om det er første eller annen linje fra stranden. An Hellas 5000 øyer er kun 300 regulert for bolig.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler