Oppskrift – Spansk tortilla

Oppskrift spansk tortilla. Spansk tortilla finner du over alt på spanske kafeer og tapasbarer. Følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga. Her kommer oppskrift på Spansk tortilla.


Ingredienser:
Du skal bruke følgende til denne oppskriften på Tortilla española.
4-5 små poteter
½ lçk
4 egg
4 ss vann
Salt og pepper
Olivenolje


Vask og skrell potetene grundig og skjær de i tynne skiver. Varm olivenolje på en stekepanne og legg potetskivene i. Skjær løken i tynne skiver og tilsett i pannen. Stek inntil potet og løk er blitt mykt.

Rør sammen egg, vann, salt og pepper. Hell dette over potetene og løken. Skru ned på lav varme og sett et lokk på. La retten varme inntil massen er helt fast. Vend omeletten opp på en tallerken.

Serveres enten kald eller varm, uansett så smaker den like godt.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler