Økning i turismen i ferbuar i Murcia

Kultur- og turistrådet i Murcia, Pedro Alberto Cruz, meddelte nylig at Murcia hadde en økning i hotellbesøk i februar på 5% sett mot januar. Regionen mottok 4.000 besøkende enn i januar.

Tekst: Bente Puig

Resten av landet opplevde i februar en nedgang på 0,2%. Det er spesielt balnearene som opplevde størst økning med 7-8%, samt Cartagena og Mazarrón. Resten av regionen lå jevnt på dette samme nivået som før.

Mye av årsaken til økningen skyldes økt aktivitet ved fl yplassen San Javier, som nå har 25% fl ere utenlandske passasjerer og en økning på 10% på spanske passasjerer. Cruz mener at de siste måneders arbeide i turistsektoren nå gir avkastning, men tør ikke å spå påsken og regionens vårfest.

– Det er vanskelig å spå på forhånd fordi mange bestiller billettene på internett dagen i forveien, men hvis været blir bra så tror jeg at vi får flere besøkende enn i fjor.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler