Ny sportspark på Albirstranda

Fitness er i dag blitt et moteord som er tatt opp i de fleste vestlige språk. Og nå åpner Alfaz kommune fitness park med syv moderne fitness-apparater på stranda rett ovenfor Hotel Cactus, nær volleyball nettet.

Tekst: K.J Hermanrud

Oscar Pérez, rådmann for sport og ungdom, er mektig stolt over denne parken, og i et møte med pressen fortalte han at Alfaz kommune ønsker å legge forholdene til rette for borgerne slik at de kan gjøre noe for sin helse her med sol og sjø. ”Alle apparatene er lette å betjene”, sier Pérez, ”Og vi håper at alle aldersklasser vil bruke dem.” Så når du tar deg en spasértur på Albirstranda kan du nå stoppe og gjøre noen øvelser for å stryrke kropp og sjel.

Leiebil Albir – Garantert billigst

Ny film blir tatt opp i Alicante / Altea.
Den kjente film-skaperen Ridley Scott vil gjøre en ny film her i området. I de neste ukene vil du i Altea kunne se dramatiske scener med skyting og narkotika handel. Senere flytter dramaet seg til Alicante. Brad Pitt spiller med og det gjør også Javier Bardem som er gift med Penelope Cruz.

Filmen vil ha et internasjonalt tilsnitt og vil også få scener fra andre land

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler