Norsk-spanske dager

Kunsterisk suksess – manglende deltakelse er hovedinntrykket man sitter igjen med etter årets spansknorske dager. Uken ble avsluttet med “Fra Prøysens rike til sydens land”, med dyktige artister på scenen.

Tekst: Bente Puig

Spesielt ble vi imponert over Knut Faldbakken, som virkelig har evnen til “å gi av seg sjøl”. Casa de Cultura var for kvelden bra besatt, men besøket tidligere i uken burde vært mye bedre, fortalte Siegmund Watty etter avslutningskonserten.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Neste år har denne tradisjonen 10-årsjubileum, og da må det norske samfunnet på Costa Blanca skjerpe seg. Eller har vi alle reist til Spania for å se på norsk TV?


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler