Nordic Walking i Alfaz del Pi på pilegrimsferd

Sportsrådet i Alfaz del Pi kommune og Den Spanske Foreningen for Nordic Walking arrangerer for andre året på rad reise til Galicia for å gå pilegrimsveien Camino de Santiago i perioden 12. til 19. mai.

Tekst: Bente Puig

Det er programmert fem etapper på 22 kilometer med ofisiell guide. Som i fjor tilbyr arrangørene en helsesjekk til deltakerne, og for de som trenger det et personlig treningsprogram som en forberedelse til pilegrimsferden. Deltakerne får sertifikatet Compostela som bevis på gjennomført pilegrimsferd.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Dette utstedes i Santiago de Compostela, og gis til alle som har gått, syklet eller ridd minst 10 mil av pi-legrimsveien Santiago. Måten å bevise dette på er å få stempler under reisen fra pilegrimskontorene, kirkene, herbergene og representanter for Santiago i småbyene langs pilegrimsveien.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler