“Muévete con Anémona”

Foreningen for brystkreftrammedeog deres familier “Anémona” i Villajoyosaarrangerer i samarbeid medhelserådet i kommunen solidariskmarsj kalt “Muévete con Anémona”.Dette er åttende året på rad, oger ment for å samle inn penger tilforeningens viktige arbeide for rammedeog deres familier.

Tekst: Bente Puig

Marsjeringenfinner sted søndag 22. april,og starter ved markedsplassenkl. 9.00 om morgenenog ender på stranden vedstatuen av Doctor Esquerdo,der det blir utdelingav baguetter og drikke tildeltakerne. Deltakelsenkoster 8€. Påmeldingen kangjøres ved Anémonas kontoreri calle Ciudad del Castellón 8fra kl. 17.30 til 20.00 alle ukedager.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Rådhuset i Villajoyosa og Anémonaforeningenoppfordrer alle til å deltapå marsjen uansett kjønn, alder ogbosted. Det viktigste med marsjen erå sette fokus på brystkreft og forebyggesykdommen.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler