Markedet i Polop

SPANIA: Jeg er så fascinert av lokale marked, de har sin egen sjarm og tradisjon. Det er sjelden jeg er på et nytt sted, uten å besøke et lokalt marked. Det er flere marked å velge mellom i de nærliggende byene til La Nucia. Vi valgte søndagsmarkedet i Polop. Det er det største markedet i området.

 

Landskapet rundt markedet i Polop, skiller seg ut fra andre marked jeg har vært på. Et høyreist fjell med myke og harde formasjoner, danner en herlig ramme rundt omgivelsene. Fjellets fargespill er i toner av oker blandet med nyanser av grått. Synet av fjellet gir meg en slags indre ro.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Markedet i Polop, minner mest om et bruktmarked. Det er mye av utvalget jeg som turist, oppfatter som skrot, men som kan være nyttig for de som bor her. Gatelangs vandrer vi mellom bruksgjenstander som verktøy, elektronikk og symaskiner. Innimellom dukker det opp fargerike strandvesker, dyrebare antikviteter og lekre keramikk krukker med fargerike malerier. Det er sko og klær, leker, frukt og planter. Det er ikke mangel på utvalget, men kanskje kjøpere…?

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

 

 

Solen står høyt på himmelen, hver eneste solstråle varmer huden min. Det er vindstille, og hett. Vi forlater markedet i Polop til fordel for stranden i Calpe med svalende bris og bølgeskvulp.

 

 Hva slags forhold har du til marked?

 Dette innlegget er opprinnelig publisert av Anniken Hagen, utgiver av reisebloggen Annikensverden.com. Ønsker du å publisere dine innlegg på www.spania24.no? Da kan du lese mer om hvordan publisere dine blogginnlegg her.
Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler