María Jesús fronter Lowcost festival

Lowcost festivalen i Benidorm arrangeres for femte år på rad i perioden 26. til 28. juli. I fjor ble festivalen besøkt av 150 000 mennesker under mottoet «ikke vent til du er gammel med å besøke Benidorm».

Tekst: Bente Puig

Det var reklamebyrået TBWA i Madrid i Spania som sto for reklamekampanjen, en kampanje som ble premiert med sølv i premieutdelingen «Inspirational 2012». I år er det María Jesús som fronter festivalen, men denne gangen er «Fugledansen» og trekkspillet lagt på hyllen. «Fugledans-damen» skal fremføre «Dramas y Comedias», fra det siste albumet til duoen Fangoria. 40 artister skal opptre under de tre festivaldagene, og arrangørene venter tilskuerrekord.

For mer informasjon, se: http://www.pajaritosallowcost.com/

Leiebil Alicante – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler