MALAGA FILMFESTIVAL FRA 20-27 APRIL

Malaga Film festival 2013 er en uke full av filmer, kjente skuespillere, regissører og festligheter. Festivalen ble første gang arrangert i 1998 og har gjennom årene vokst til å bli en av de største spanske filmfestivaler i Spania og Latin-Amerika.

Tekst/Foto: Costanytt

Hvert år inkluderer filmfestivalen i Malaga dokumentarer, kortfilmer og premierer av gode filmer. Superstjernen Antonio Banderas, som er en lokal helt i Andalucia besøker ofte festivalen sammen med andre kjente mennesker.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Under festivalen er Malaga forvandlet til et sentrum for debatt og et møtepunkt for filmindustrien. For ikke å glemme et utstillingsvindu og et bredt spekter av produksjoner. Festivalen vil varer en uke, 20/04/2013 til 27/04/2013. Festivalen holdes i Cervantes teateret.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa Blanca.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler