Magisk lys på papir – Fundación Frax

Kunstneren Amelia Campos presenterer sin nye serie kalt «Visions» i Fundación Frax i Albir. Dette er en fantastisk utstilling av 15 svart-hvitt fotos tatt uten kamera, men ved hjelp av lys via transparente objekter. Utstillingen åpnet fredag 8. februar, og er åpen frem til 21. april.

Tekst: Bente Puig

Amelia Campos har siden liten jente har en forkjærlighet for kunst, og har mottatt mange premier for sine verker av forskjellig art, også poesi. Hun er utdannet innen Fine Art.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Prosjektet, som går ut på studien av former via lyset, er et resultat av inter-esse og nysgjerrighet på de mest overlappende aspekter i optiske fenomener, håndtering av lys for å skape nye visuelle konsepter, som utvikler den artistiske følsomheten og legger tilrette for nye estetiske bidrag, uttaler kunstneren til nyhetsbyrået Green Press.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler