Lions støtter Emaús med en halv million kroner

Barnehjemmene til Emaús-organisasjonen er i prekær nød, etter at delstatsregjeringen stoppet å utbetale støtten for et drøyt år siden. Emaús er en frivillig non-profi t organisasjon, og er avhengige av finansiell støtte for å kunne drive sine barnehjem.

Tekst: Bente Puig

Flere frivillige har satt i gang kampanjer for å drive inn penger til driften, deriblant Lions Club i Alfaz del Pi. LC Alfaz del Pi samarbeider nå med LC Stord-Fitjar om støtte til barnehjemet Emaús i Altea. Den formelle samarbeidsavtalen ble undertegnet i Albir søndag 12. mai. Gjennom dette samarbeidet har LC Stord-Fitjar fra oktober 2012 til april 2013 overført direkte, eller via Lions Club Alfaz del Pi, 37.000€.

Leiebil Spania – Garantert billigst

På konto i Norge står det ytterligere 30.000€ øremerket barnehjemmet. Totale bidrag beløper seg til NOK 500.000 (67.000€) til Emaús barnehjem i Altea i Spania. Dette sikrer barnehjemmet en stabil tilgang på sunn mat, medisiner, klær, sko, drivstoff til biler, toalettartikler etc.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler