Lady Gaga spydde på scenen

I begynnelsen av oktober holdt Lady Gaga sin eneste konsert i Spania til en fullsatt Palau Sant Jordi i Barcelona.

Tekst: Bente Puig

Håpefulle fans lå i kø utenfor konserthallen i ukesvis for å se sitt idol, mange utkledd som divaen selv. Under selve konserten fikk fansen både Highway Unicorn og Bad Romance, men ikke alle fikk med seg hva som skjedde på scenen. I det hun begynte å synge Edge of Glory kastet hun opp, men fortsatte opptredenen som om ingenting skulle ha skjedd. Selv håpet stjernen at ingen så det, men til tross for dette valget hun å publisere hendelsen på Twitter i etterkant.

– Jeg ba til Gud om at ingen så det, men egentlig er det til å le av. Se etter Lady PukeGA spy som en svane”, skrev hun på sin Twitterprofil og delte samtidig en link til videoen på You- Tube lagt ut av profilen TheMrShakira. Denne hendelsen skjedde bare noen dager etter at Justin Bieber også spydde på scenen. En rekke medier spør seg om Lady Gaga ufrivillig har skapt en ny trend.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler