Kveldsstemning langs strandpromenaden i Albir

SPANIA: Det er stemningsfullt og avslappende å spasere langs strandpromenaden i Albir, en sen september kveld.

 

Mørket har senket seg, temperaturen er sval. Havets rolige bevegelser etterlater seg lette bølgeskvulp. Ved vannkanten sitter en fisker tilbakelent i stolen. Hver gang det rykker i snøret til en av fiskestengene, spretter han opp, beredt til å ta imot kveldens fangst. Mens jeg observerer det hele, er rykkingen i snøret falsk alarm. Fiskeren sveiver inn snøret, svinger lett på fiskestangen og kaster det ut igjen i havet, med et brennende ønske om at fisken snart vil nappe.

Leiebil Albir – Garantert billigst

Litt bortenfor fiskeren, sitter et ungt par ved vannkanten, med hver sin gitar. De spiller for seg selv mens de synger spanske sanger. Det ser så idyllisk og romantisk ut, så stemningsfullt! Anne spaserer ned til vannkanten og tar del i musikkgleden. Med sin klare stemme, synger hun en dansk vise for de unge. På forskjellige språk, – spansk, engelsk og dansk, utveksles sanggleden. Det er fornøyelig å observere det hele fra benken ved strandpromenaden. Bølgene kveler de musikalske tonene, så vi må nøye oss med gleden av å være observatører.

 

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

 

Vi spaserer videre, forbi restauranter, barer og salgsboder. Unge aktive mennesker trekker ut i gatene på sykkel og til fots. Vannflasken er lett tilgjengelig. Mens vi vandrer her på strandpromenaden i Albir i retning Altea, blir lysene i horisonten stadig sterkere. Vi stopper på en koselig kaffebar, bestiller ulike kaffedrikker, nyter kveldsstemningen før vi trekker oss tilbake.

 

Det er få ting som er som så idyllisk og stemningsfullt som å vandre langs strandpromenaden og suge til seg alle inntrykkene.

 


Dette innlegget er opprinnelig publisert av Anniken Hagen utgiver av reisebloggen Annikensverden.com. Ønsker du å publisere dine innlegg på www.spania24.no? Da kan du lese mer om hvordan publisere dine blogginnlegg her.
Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler