Krisen rammer også hundene

Dyrevernbeskyttelsen i Alcoy registrerte en nedgang i antall nasjonale hunde-adopsjoner med 26% i årets første semester.

Tekst: Bente Puig

Organisasjonen utførte i gjennomsnitt 9 adopsjoner per måned, 6 færre enn normalt. Tiden hundene forblir på kennelen er lenger enn tidligere, i gjennomsnitt 77 dager, mens det normale er 55 dager. Samtidig får kennelen inn stadig flere hunder. Dermed øker også utgiftene til dyreholdet.

Det er den økonomiske krisen som gjør at familier tenker seg grundigere om før de anskaffer seg hund. Adopsjoner til utlandet har derimot hatt en økning på 200%. men de er i fåtall. Når det gjelder katter fikk kennelen inn like mange katter som de adopterer bort.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler