Kongens eldste barnebarn i skyteulykke

Felipe Juan Froilan (14), Kong Juan Carlos eldste barnebarn og sønn av Prinsesse Cristina, ble innlagt på sykehus i forrige uke etter å ha skutt seg selv i foten under en skyteøvelse med sin far Jaime de Marichalar.

Tekst: Bente Puig

De var på ferie ved et landsted i Soriai Nors-Spania da ulykken skjedde. Froilan ble først fraktet til sykehus iSoria, og deretter overflyttet til Madrid for operasjon. Froilan er ved lov for ung til å håndtere skytevåpen.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Jaime de Marichalar blir nå forhørt, og risikerer beslagleggelse av våpen og bot på 2500-3000 euro, samtinndragelse av våpenlisensen.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler