Kongelig besøkende til Almeria

Ameria har utviklet seg å bli et fristed for europeiske kongelige. Provinsen tilbyr en fredelig oase hvor de blant annet kan flykte fra trakassering fra paparazzier, skriver Europe Weekly News.

Tekst/Foto: Costanytt

En luksusvilla i Cabo de Gata nasjonalpark som eies av tidligere statsminister Felipe Gonzalez ble valgt av Kronprinsesse Victoria av Sverige (bildet) og den argentinske Maxima Zorreguieta, som om kort tid til å bli dronningen av Nederland, for deres påske break.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Også i byen med sine familier var utdanningsminister, José Ignacio Wert, og finansministeren Luis de Guindos, begge på private lange helgeturer fra Madrid.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler